Sen sist

Det här regnet vill ju aldrig sluta. Nog för att jag gillar regn men det borde ju finnas någon slags gräns kan man tycka. Tur i oturen att man gav sig på att jobba prick hela sommaren.
 
Tur är ju också att jag har mina kvällar lediga. Ikväll har jag mest tråkigt men igår for jag hem till mina föräldrar och blev bjuden på middag och ett halvt glas Amarone och sen satt vi ute i regnet (men med tak över huvudet såklart!) och lyssnade på svenska klassiker och rökte cigaretter halva natten. Sverige har så mycket musikskatter och Spotify är en guldgruva. Älskar Spotify. Sen var jag tvungen att åka hem för jag skulle upp tidigt i morse och jobba ju.
 
:( :(
 
Har haft någon slags förmiddag-ångest den här veckan. Riktigt tunga och snåriga har förmiddagarna varit sen efter lunch lättar det plötsligt. Jag är som ett åskmoln med gråten i halsen fram till klockan 12 ungefär. Mycket irriterande. Jag skulle nog behöva lite semester men inte än. Inte än.
 
Allmänt | | Kommentera |

Min dramaturgi

 
Att livet och dagarna rusar förbi är inte direkt någon nyhet. Ibland känns det som att jag bara är åskådare och ser på mitt liv som från en perrong. Tågen åker och tågen kommer. Idag är det lördag och den här veckan har bara susat förbi mig. Så får man sova till 10 utan att klockan ringer på morgonen och man tar ikapp allting. Sömn som inte har fått någon plats tar plötsligt över och tårar som inte ens hunnit gråtas kommer. Det är härligt att få känna.
 
Jag vill ju att livet ska vara som en jävla film. Jag är en levande klyscha men jag älskar det. Livet är ju som en film bara man tänker efter. När man sitter i fönstret och röker en cigarett och lyssnar på klassisk musik, när man går på gatan i spöregnet och när man längtar och när man älskar och när man känner. Precis som på film. I alla fall de filmerna jag vill se och de filmerna jag vill känna att jag lever i precis just nu.
 
Allt är inte perfekt. Tvärtom så är det mycket som är defekt. Saker omkring mig går sönder, hjärtat spricker och luften tar slut ibland. När jag kommer till insikten att det är så livet ska vara så är det en sån enorm lättnad för mig. Jag njuter så mycket i mitt lilla liv. Jag känner så mycket, jag blir överväldigad av en ton på pianot och av solen i ansiktet och regnet utanför fönstret. Jag skulle kunna skriva spaltmetrar om saker jag älskar prick varje dag här i livet.

 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Inte glömma

 
Allmänt | | En kommentar |
Upp