Paket till mig

De här godbitarna fick jag hämta ut i helgen. I paketet fanns det även en ny plattång men den gjorde sig inte så bra på bild. Haha.
 
✩ Body lotion från Biotherm, jag har testat den innan och älskar doften och konsistensen. Jag är fortfarande på jakt efter den perfekta återfuktaren för huden (på kroppen) och hoppas att det här är en .. keeper.
✩ Värmespray från Ga.Ma, vet inte om den är bra eller dålig.. hur ska man veta det liksom?
✩ Shampoo och balsam från Kérastase. Det är ju hutlöst att köpa shampoo och balsam för såna här priser tycker jag (typ 200kr/styck) men är det något jag helst lägger mina pengar på så är det hud/hårvård.
 
Hoppas att dessa produkter kan ge mig evig lycka.
Yta | | Kommentera |

Dramatiskt

Mitt liv är fan alltid dramatisk. Drama drama drama. Never ending drama. Blir så trött i både kropp och själ av detta. Önskar mig lite mindre drama till min nästa födelsedag.
 
Idag har jag i alla fall jobbat, tränat och ätit middag med personer som jag känner mig 100% trygg med. Skönt för lilla själen. Hela dagen har varit väldigt skonsam faktiskt. Det är med skräckblandad förtjusning jag vaknar varje dag nu för tiden, för jag vet aldrig vilka känslostormar dagen kommer att bjuda på. Ja det är lite jobbigt.
 
Nu ska jag i alla fall sova, imorgon har jag jobb på schemat och sen lite shopping (typ mat och p-piller för 800 jävla kronor).
Allmänt | | Kommentera |

Vin och cigaretter

Hade en SÅ bra kväll igår. Först hade jag och Elin rödvins- och pizzadejt. Jag gjorde en svingod pizza med aubergine och förstekt rödlök + ost och tomatsås såklart. Hur gott som helst tillsammans med ett sydafrikanskt rödvin. Gillar nog vin från Sydafrika bäst tror jag, i alla fall av de jag testat hittills.
 
När pizzan var uppäten så kom det två kompisar till och vi drack lite mer vin, lite prosecco, rökte för många cigaretter och sen gick alla hem ganska tidigt och jag kollade på The Hobbit som gick på tv. Där och då, kände jag mig så otroligt nöjd.
 
I och med tidsomställningen så känns det som att man sovit bort halva dagen typ, haha. Jag har i alla fall hunnit diska och städa undan lite och ätit frukost. Blir nog soffan + Pretty Little Liars idag. Typiskt bra söndag. Speciellt när det regnar lite!
Allmänt | | Kommentera |
Upp