Torsdagssvammel

Det känns som att den ena dagen överträffar den andra nu för tiden. Så vågar man ju knappt skriva haha, men det händer mycket spännande saker nu och det känns så bra, jag är så taggad på förändring. Förändring, eller snarare utveckling är så viktigt. Det har hänt otroligt mycket de senaste 2-3 åren, jag känner mig som 1000 år gammal efter mycket jobbiga erfarenheter men det är väl sånt man utvecklas av.
Ofta känns det dock som att jag har utvecklats åt helt fel håll, och det har jag ju på sätt och vis. Det viktiga är att ta lärdom av det och kunna se sig själv från ett annat perspektiv. För mig är det viktigt att vara kritisk utan att vara för hård mot mig själv. Att veta vilka sidor hos mig själv som jag vill utveckla och lyfta, och vilka sidor hos mig själv som jag inte vill ha kvar, och därför måste jobba bort.
Inget av det här är ju så lätt som det låter, men insikten kommer först och när man väl har fått den, så är det bara att kämpa. För att kunna bli den bästa versionen av sig själv. Kämpa kämpa.
Allmänt | |
Upp